Retouches

Retouches

Je hebt iets nieuws gekocht, maar het past niet perfect? Of zit jouw favoriete kleedje niet meer als gegoten? Misschien is er zelfs een beschadiging? Geen probleem! Wij doen de nodige aanpassingen of herstellen jouw kleedje. Zo goed als of misschien zelfs beter dan nieuw!

RETOUCHES

Kleding retoucheren in de ruime regio rond Steenokkerzeel (Zaventem, Vilvoorde, Kortenberg, Machelen etc…)

Is je favoriete kledingstuk kapot? Dan ben je bij Fulooniya aan het juiste adres. Door mijn vakkennis en expertise retoucheer ik elk kledingstuk tot het zo goed als nieuw is. Dit alles met een persoonlijke aanpak en een eerlijke prijs.

Aarzel dus niet en neem contact op!

Jaren ervaring

Tevreden klanten

Unieke kledingstukken gemaakt

%

Passie voor de job

Bruidskleding

Aanstaande bruid of bruidsmeisje?
Heb je reeds een idee over hoe jouw jurk er moet uitzien of wil je graag de mogelijkheden bekijken? Krijg je graag professioneel advies? Bij Fulooniya zorgen we ervoor dat je straalt op het trouwfeest!

Kleding op maat

Jij bent uniek. Je verdient een kleedje dat jouw unieke persoonlijk uitstraalt voor elke speciale gelegenheid.  Elke maat, stijl of kleur, alles is mogelijk. We maken van jouw dromen en wensen een droomjurk!

Retouches

Past een oud kleedje niet meer perfect of moet er iets hersteld worden? Heb je een nieuwe outfit gekocht dat je toch nog niet helemaal als gegoten zit? We passen er misschien letterlijk, maar zeker figuurlijk een mouw aan. Jouw kledingstuk is weer als nieuw, alsof het voor jouw lichaam gemaakt werd.