Kleding op maat

Maatwerk kleding

Heb je als iets in gedachte of nog helemaal geen idee? Heb je een ontwerp of een foto gevonden die je als basis wilt gebruiken? Of heb je iets nodig voor een bepaalde gelegenheid, maar je wilt graag nog wat professioneel advies voor je iets beslist.

Maatwerk bij fulooniya wilt ook zeggen: alles is mogelijk! Van stoffen en andere materialen tot elk detail in het ontwerp.

We werken precies op jouw maat, jouw uniek kleed zal jou en enkel jou als gegoten zitten.

EXPERT AAN HET WERK

Kleding op maat in de ruime regio rond Steenokkerzeel (Zaventem, Vilvoorde, Kortenberg, Nossegem, Kampenhout etc)

Bij Fulooniya is je kleding in handen van experts die na een grondig gesprek voor jou aan de slag gaan om je droom werkelijkheid te maken.

Zoek je iemand met echte vakkennis in maatwerk? Iemand die een persoonlijke aanpak heeft en bovendien betaalbaar is? Dan ben je bij Fulooniya aan het juiste adres! 

 

WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN

Bekijk hier enkele voorbeelden

Gebruik de slider hiernaast om enkele voorbeelden te zien van wat we voor jou kunnen betekenen!

Jaren ervaring

Tevreden klanten

Unieke kledingstukken gemaakt

%

Passie voor de job

Bruidskleding

Aanstaande bruid of bruidsmeisje?
Heb je reeds een idee over hoe jouw jurk er moet uitzien of wil je graag de mogelijkheden bekijken? Krijg je graag professioneel advies? Bij Fulooniya zorgen we ervoor dat je straalt op het trouwfeest!

Kleding op maat

Jij bent uniek. Je verdient een kleedje dat jouw unieke persoonlijk uitstraalt voor elke speciale gelegenheid.  Elke maat, stijl of kleur, alles is mogelijk. We maken van jouw dromen en wensen een droomjurk!

Retouches

Past een oud kleedje niet meer perfect of moet er iets hersteld worden? Heb je een nieuwe outfit gekocht dat je toch nog niet helemaal als gegoten zit? We passen er misschien letterlijk, maar zeker figuurlijk een mouw aan. Jouw kledingstuk is weer als nieuw, alsof het voor jouw lichaam gemaakt werd.