Contact

KLAAR OM U TE HELPEN

Neem contact op

Contactgegevens

Bataviastraat 41
1820 Steenokkerzeel
info@fulooniya.be

GETUIGENISSEN

Wat onze klanten zeggen

Mijn trouwjurk werd helemaal op maat gemaakt door Nazi. Elk detail was perfect afgewerkt. Ze had zelfs twee manieren voorzien om mijn sleep bij elkaar te houden zodat ik makkelijk kon dansen tijdens het avondfeest. Vijf sterren service en kwaliteit!

Laura Speltinckx

Top Naaister! Super goed werk (ze kan echt alles), heel vriendelijk, snel en correcte prijs. Absolute aanrader!

Karolien Steen

Nazima brengt jouw droomjurk tot werkelijkheid en wat je krijgt is zelfs beter dan verwacht! Ik wou een mooi blauwe jurk die ik als getuige zou dragen op het huwelijk van mijn beste vriendin. Ik dacht dat mijn ideeën voor die jurk wat te hoog gegrepen waren, maar Nazi had meteen door wat ik wou en wist perfect wat ze nodig zou hebben. Ze heeft mij vanaf het begin betrokken bij het ontwerpen en het maken van mijn jurk tot helemaal op het einde. Ik was en ben nog steeds heel gelukkig met de jurk die zij gemaakt heeft en ben er zeker van dat ik nooit de jurk van mijn dromen in de winkel had gevonden. Dus dankjewel lieve Nazi!

Maya Warrie

Je ziet een kleedje van je dromen maar het past niet 100%, je koopt het niet, maar het blijft in je hoofd hangen, je hebt spijt… dan nam ik contact op met Nazima. Dat was de beste beslissing die ik heb genomen. Zij heeft het kleedje van mijn dromen aangepast zodat het me perfect paste! Dank je wel Nazima, ook voor de mooie nieuwe kleedjes die je voor mij maakte, stuk voor stuk pareltjes. Tot in de puntjes afgewerkt, oog voor elk detail.

E.R.

Aanbevolen door een vriendin en zo bij haar terecht gekomen. Wat een top service! Van kleine retouches tot het grotere werk. Zeer klant vriendelijk! Ik heb alvast mijn naaister gevonden en keer telkens weer bij haar terug

Lucy De Cooman