Bruidskleding

Stralen zoals in jouw dromen met bruidskleding van Fulooniya!

Het huwelijk en het vinden van een prachtige bruidsjurk. Een opwindende, once-in-a-lifetime, unieke ervaring!

Eén van de belangrijkste taken als aanstaande bruid, is het vinden van de perfecte bruidsjurk voor de dag waarop je jouw jawoord geeft. Tijdens jouw trouw wil je er stralend uitzien waardoor je je ook geweldig zal voelen wanneer de blikken van de aanwezigen jouw kant uit draaien.

Jij en jouw bruidsjurk zijn “the centerpiece” van jouw ceremonie en receptie. Wij willen jou helpen de perfecte jurk te vinden dat jouw stijl en persoonlijkheid uitdraagt.

TIP

Advies voor een perfecte look

Om echt te weten welk type jurk het best bij jou past, probeer je best verschillende types bruidskleding uit, ook het soort waarvan je denkt dat het jou niet ligt. Uiteindelijk kan je pas echt zien hoe je eruit ziet eens je een jurk draagt. Misschien kies je dan toch voor een heel ander soort jurk dan de jurk die je in gedachten had.

Wij helpen je de bruidskleding te vinden dat het beste bij jou past.

WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN

Bekijk hier enkele voorbeelden

Gebruik de slider hiernaast om enkele voorbeelden te zien van wat we voor jou kunnen betekenen!

Jaren ervaring

Tevreden klanten

Unieke kledingstukken gemaakt

%

Passie voor de job

Bruidskleding

Aanstaande bruid of bruidsmeisje?
Heb je reeds een idee over hoe jouw jurk er moet uitzien of wil je graag de mogelijkheden bekijken? Krijg je graag professioneel advies? Bij Fulooniya zorgen we ervoor dat je straalt op het trouwfeest!

Kleding op maat

Jij bent uniek. Je verdient een kleedje dat jouw unieke persoonlijk uitstraalt voor elke speciale gelegenheid.  Elke maat, stijl of kleur, alles is mogelijk. We maken van jouw dromen en wensen een droomjurk!

Retouches

Past een oud kleedje niet meer perfect of moet er iets hersteld worden? Heb je een nieuwe outfit gekocht dat je toch nog niet helemaal als gegoten zit? We passen er misschien letterlijk, maar zeker figuurlijk een mouw aan. Jouw kledingstuk is weer als nieuw, alsof het voor jouw lichaam gemaakt werd.