Over Nazima

OVER ONS

Waar het begon

Met fascinatie keek ik als kind naar mijn moeder toen ze bezig was met het creëren van prachtige kleedjes. Mijn moeder was kleermaakster en met haar hulp maakte ik mijn eerste jurk toen ik 8 jaar oud was. Kleren maken werd mijn hobby, iets waarvan ik kon genieten. Tijdens mijn laatste jaren in het secundair onderwijs maakte ik niet enkel mijn eigen kledij en jurken, maar ook die van mijn vrienden. Kleren ontwerpen en maken werd meer dan een hobby, het werd mijn passie.

Ik heb van mijn passie mijn beroep kunnen maken en richtte Fulooniya Dresses op. Mijn zaak kreeg naam en faam in de Malediven, mijn thuisland. Fulooniya Dresses werd een gevestigde waarde, een begrip op vlak van het ontwerpen en vervaardigen van ensembles, avond- en bruidsjurken, gelegenheidskleding, blouses en kinderjurken. 

Gedurende 20 jaar ging ik geen uitdaging uit de weg. Steeds meer vrouwen benaderden mij wanneer ze een unieke kleedje wilden voor die speciale gelegenheden. Ik legde mij toe op het verbeteren van mijn technieken, zodat ik ook die moeilijke kleedjes kon maken. En ik mag met trots zeggen dat ik mijn werk steeds op de afgesproken dag kon leveren. Mijn ontwerpen werden steeds geprezen werd door mijn klanten, negatieve feedback was en is mij vreemd.

Mijn ervaring, kennis en vaardigheden laten mij toe jou een volledig advies te geven over jouw mogelijkheden. Ik kan helpen bij het kiezen van stof, het ontwerp en zal vervolgens een jouw prachtig en uniek kleedje perfect op maat maken. 

Als ontwerper en als retoucheuse heb ik met verschillende materialen gewerkt zoals zijde, kant, chiffon, linnen en rekbare materialen. Deze ervaring laat mij ook toe om, naast een volledig op maat gemaakt kleedje, ook alle bestaande kleding aan te passen. Mijn belofte aan jou is dat je zal stralen in een kledingstuk die jou als gegoten zal zitten.

EEN BIJZONDER MOMENT

Wereldster Joss Stone met een ontwerp van Fulooniya

Een van mijn meest trotse momenten…
Toen wereldster Joss Stone een kaftan droeg tijdens het filmen van haar “Total World Tour”, dat ik speciaal voor haar en voor deze gelegenheid ontworpen en gemaakt heb.

Jaren ervaring

Tevreden klanten

Unieke kledingstukken gemaakt

%

Passie voor de job

Bruidskleding

Aanstaande bruid of bruidsmeisje?
Heb je reeds een idee over hoe jouw jurk er moet uitzien of wil je graag de mogelijkheden bekijken? Krijg je graag professioneel advies? Bij Fulooniya zorgen we ervoor dat je straalt op het trouwfeest!

Kleding op maat

Jij bent uniek. Je verdient een kleedje dat jouw unieke persoonlijk uitstraalt voor elke speciale gelegenheid.  Elke maat, stijl of kleur, alles is mogelijk. We maken van jouw dromen en wensen een droomjurk!

Retouches

Past een oud kleedje niet meer perfect of moet er iets hersteld worden? Heb je een nieuwe outfit gekocht dat je toch nog niet helemaal als gegoten zit? We passen er misschien letterlijk, maar zeker figuurlijk een mouw aan. Jouw kledingstuk is weer als nieuw, alsof het voor jouw lichaam gemaakt werd.